24/7 service!
Bel ons direct:
073-2001113
24/7 service! - Bel ons direct:
073-2001113
Bitumen dakbedekking en golfplaten in de gemeente Made? Uniek Dakwerken regelt het!
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Meer dan 25 jaar ervaring
Werkt door heel NL
10 jaar garantie op alles
24/7 spoedservice

Wilt u dakschade voorkomen? Dan is het belangrijk dat u op tijd de dakbedekking laat nakijken en repareren. Kleine beschadigingen hebben vaak pas grote gevolgen op het moment dat het hard waait of stormt. Grijp daarom op tijd in. Bel Uniek Dakwerken voor al uw dakwerkzaamheden. Wij helpen u snel en vakkundig. Neem contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Dak met regelmaat controleren

Wilt u daklekkage graag voorkomen? Controleer dan regelmatig uw dakbedekking. Bent u niet helemaal zeker of er schade is? Laat dan een van onze experts er naar kijken. Uniek Dakwerken komt graag bij u langs voor een onderzoek. Is er sprake van schade of lekkage? Wij voeren desgewenst alle reparaties aan uw dak uit. Met meer dan tien jaar ervaring garandeert Uniek Dakwerken kwaliteit in heel de gemeente Made en een 24/7 spoedservice. Bel ons nu!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

De hulp voor het herstellen van daken

Bij Uniek Dakwerken leggen we nieuw dakleer of pannen op het dak. Daarnaast gaan we na of het zink, lood en de pannen nog steeds stevig zijn bevestigd en controleren we of er geen water in de isolatie is doorgedrongen. Bij ons kiest u bovendien uit een grote selectie van verschillende materialen voor dakbedekking. Heeft u overlast van vogels? Bel ons dan, want ook dat lossen we voor u op. Kies voor de allround vakmensen van Uniek Dakwerken. Dé expert voor uw dakreparatie en -renovatie in de gemeente Made.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Lekkages repareren of voorkomen? Vraag nu een offerte aan.

Sluit Menu