24/7 service!
Bel ons direct:
073-2001113
24/7 service! - Bel ons direct:
073-2001113
Vraag direct een offerte aan voor de renovatie van uw dak
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Vraag direct een offerte aan voor de renovatie van uw dak
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Vraag direct een offerte aan voor de renovatie van uw dak
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Previous
Next
Meer dan 25 jaar ervaring
Werkt door heel NL
10 jaar garantie op alles
24/7 spoedservice

Een dakrenovatie is een zeer goede manier om kwetsbare plekken permanent te herstellen. Een gezond binnenklimaat begint bij het dak. Het effect van een renovatie is zowel in de zomer als in de winter te merken. In de zomer voorkomt een goed functionerend dak met een eigentijdse isolatie dat het huis wordt oververhit en in de winter houdt het de warmte binnen. Daarnaast maakt een dakrenovatie een lelijk eendje tot een mooie zwaan. Met meer dan 10 jaar ervaring garanderen wij kwaliteit in heel Nederland met de nadruk op Brabant. Ook bieden we een 24/7 spoedservice.

Dakrenovatie – snel en kostenbesparend!

Beschadigde plekken, scheuren en kloven worden tijdens de renovatie gerepareerd. Defecte staven en onderdelen van de constructie worden vervangen. Binnen een mum van tijd is uw dak weer als nieuw en bestand tegen vorst en zon. Meer weten? Bel Uniek Dakwerken voor meer informatie.

De dakenspecialist neemt het over

Het resultaat van een renovatie is niet alleen esthetisch van waarde, maar ook praktisch. Uw huis is weer weerbestendig en met een moderne dakrenovatie kan het energieverlies zelfs extreem worden verminderd. Goed voor de portemonnee! Bespaar geld, kies voor dakrenovatie. Neem contact op met Uniek Dakwerken voor de mogelijkheden.

Lekkages repareren of voorkomen? Vraag nu een offerte aan.

Sluit Menu