24/7 service!
Bel ons direct:
073-2001113
24/7 service! - Bel ons direct:
073-2001113
Nokvorstreparatie door uw specialist in Brabant?
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Meer dan 25 jaar ervaring
Werkt door heel NL
10 jaar garantie op alles
24/7 spoedservice

Nokvorsten zijn een speciaal soort dakpannen die zich in de nok van een dak bevinden. Door weersinvloeden kan de aanhechting van cement tussen de dakpannen aan kwaliteit inleveren. Dit leidt tot een verhoogde vochtopname. In de winter kan dat vocht vervolgens gaan bevriezen en dan ontstaan er scheuren die weer voor lekkages zorgen. Alleen al daarom is het zaak uw dak tijdig te laten renoveren. Uniek Dakwerken helpt u graag.

Verschillende oplossingen voor renovatie van uw nokvorst

Op welke wijze wilt u uw nokvorst gerenoveerd hebben? Kies uit de volgende opties. Ventilerende nok: cementresten worden verwijderd en we plaatsen een rvs ruiterbalksteun. Daar komt een universele nokband overheen en dan kunnen de nieuwe nokvorsten geplaatst worden. Dit is een zeer solide oplossing. Flexim dakpasta zetten we in als het oude dak behouden blijft. We creëren een betere hechting tussen dakpan en nokvorst. Lekkages worden hiermee voorkomen.

Cementen afdichting: we maken de bovenste rij dakpannen schoon. Op deze dakpannen plaatsen we cement, waarna de nokvorsten teruggeplaatst worden.

Maak een afspraak om de voor- en nadelen van de verschillende reparaties door te nemen.

We houden uiteraard altijd rekening met een nette afwerking en laten alles schoon achter. Uw dak is het komende jaar geen zorg meer voor u.

Lekkages repareren of voorkomen? Vraag nu een offerte aan.

Sluit Menu