24/7 service!
Bel ons direct:
073-2001113
24/7 service! - Bel ons direct:
073-2001113
Vakkundige reparatie van uw pannendaken?
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Meer dan 25 jaar ervaring
Werkt door heel NL
10 jaar garantie op alles
24/7 spoedservice
 

Wat kan er fout gaan met een pannendak? Nou, genoeg!

Dakpannen gaan kapot, panlatten gaan rotten of breken, er komen scheuren in de nokvorsten en er ontstaan mossen en algen op de dakpannen. 

Uniek Dakwerken heeft de ervaring en het vakmanschap in huis om u met al deze soorten dakschade te helpen. Wij repareren, onderhouden, inspecteren en adviseren. Heeft u een veelzijdige dakenspecialist nodig voor een grondige renovatie? Maak vrijblijvend een afspraak of vraag een offerte aan.

Tips voor de renovatie van pannendaken

Laat u informeren: een pannendak is bedekt met tegels van gebakken klei. De dakpannen vormen de bovenste laag in de dakconstructie, waardoor de dakpannen op de lange termijn bestand zijn tegen allerlei invloeden van buitenaf. De productie van daktegels in Europa is daarom onderworpen aan kwaliteitsnormen om een constante hoge kwaliteit te garanderen. Een variëteit aan vormen en kleuren is beschikbaar voor het afdekken van een pannendak.

Wanneer u dakrenovatie laat uitvoeren, is het niet per se nodig om nieuwe dakpannen aan te schaffen. Heeft of wilt u een pannendak? Volg dan onze tips. Meer weten? bel ons direct via het onderstaande nummer.

BEL ONS tel:+31202143894

De hulp voor het herstellen van daken

Met tweedehands pannen bent u een stuk goedkoper uit en voor het resultaat maakt het niet veel uit. Mits het goede dakpannen zijn, uiteraard. Het kan zelfs zo zijn dat de dakpannen helemaal niet vervangen hoeven te worden bij renovatie. Andere oplossingen voldoen vaak net zo goed. Neem bijvoorbeeld damp doorlatende folie of nieuwe pannenlatten. Kies voor meer duurzame dakpannen, zoals geglazuurde pannen of juist edelen engobe dakpannen. Andere soorten dakpannen zijn knikpannen en chaperon pannen. Dit zijn dakpannen voor huizen met een speciale dakhelling. Vaak worden ze op maat gemaakt op verzoek van een architect.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Lekkages repareren of voorkomen? Vraag nu een offerte aan.

Sluit Menu